Fajna audycja o zaburzeniach erekcji w TVNMed

Fajna audycja o zaburzeniach erekcji w TVNMed

Postprzez sszczygi 2007-07-26, 13:02

sszczygi

Re: Fajna audycja o zaburzeniach erekcji w TVNMed

Postprzez grzesiek4.0.4 2010-04-14, 19:08

Jeżeli chodzi o zaburzenia erekcji to niestety wiem coś o tym. Sam miałem problemy łóżkowe. Cały czas praca i praca. A żona niezadowolona :/ Trochę było mi głupio, że nie potrafię stanąć na wysokości zadania. Po rozmowie z nią kupiłem sobie ziołowy suplement falumax. No i muszę powiedzieć, że już jest ok :D Wszystko wróciło do naturalnego porządku :)
grzesiek4.0.4

Postprzez Gocha 2010-04-16, 08:31

Wlasnie ze swoim partnerem przechodze bardzo ciezki okres. Niestety biedaczek ma rowniez problemy ze wzwodem, oczywiscie stara sie jak moze, ja rowniez sie staram, ale czasami za nam szybko nam opada :(. O falumaxie slyszalam dobre opinie i to, ze jest to jeden z najtanszych lekow tego typu na rynku, ale czy faktycznie pomaga? Zastanawiam sie rowniez, czy moze po kilku latach weszla rutyna do nas i przestalam byc atracyjna dla mojego wybranka. Moze poznal jakas nowa kobiete, ktora go bardziej pociaga stad sa problemy ze mna?
Gocha

Postprzez grzesiek4.0.4 2010-04-16, 19:16

Nie jestem psychologiem ani lekarzem jednak radzę Ci Gocha porozmawiaj z nim szczerze. Rozmowa to podstawa. Wyjaśnij mu co Cię niepokoi.
Gocha napisał(a): O falumaxie slyszalam dobre opinie i to, ze jest to jeden z najtanszych lekow tego typu na rynku

Mogę potwierdzić, falumax pomaga. Testowany na moim "przyjacielu" :mrgreen: :mrgreen:
grzesiek4.0.4

Postprzez mean 2010-04-17, 17:15

Dlaczego zaraz zakladasz najgorszÄ… opcjÄ™? Spokojnie, daj szanse Jego organizmowi. To nie robot
mean

Postprzez Gocha 2010-04-20, 11:35

No dobra wstepna rozmowa za nami, troche polalo sie lez z mojej strony, ale coz takie zycie. Za duzo emocji skumulowalo sie we mnie, musialam troche odreagowac, teraz naprawde jest lepiej. Prawdopodobnie skorzystamy z waszej rady z tym specyfikiem ziolowym o dumnej nazwie falumax, moze cos pomoze. Na pewno bedziemy sie starac rozwiazac ten problem wspolnie i nic na sile, bo teraz im bardziej sie staramy, tym jest gorzej niestety. Ale dzisiaj jestem pelna wiary, wiec moze nie bedzie tak zle :).
Gocha

Powrót do Seks i antykoncepcja

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość